Termeni și Condiții Generali

Introducere

Bine ați venit la TMEDIA, pagina de prezentare a companiei Tiberius Media Group Consulting sub umbrela căreia veți identifica denumiri precum 24D Agency, FineCart și FineCash. Acești Termeni și Condiții guvernează accesul și utilizarea serviciilor noastre de marketing și campanii publicitare, și orice informație, text, grafică, video sau alte materiale încărcate, descărcate sau apărute pe servicii. Prin accesarea sau utilizarea Serviciilor, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni.

Utilizarea Serviciilor

Serviciile oferite de 24D Agency sunt destinate exclusiv activităților de marketing și promovare pentru clienții noștri beneficiari. Utilizatorii nu trebuie să utilizeze serviciile pentru scopuri ilegale sau neautorizate. Respectarea legislației locale, naționale și internaționale este obligatorie.

Agenția noastră nu este direct răspunzătoare de produsele și serviciile comercializate de către beneficiarii campaniilor de publicitate pe care noi le administrăm. De aceste campanii se face răspunzător strict beneficiarul campaniilor, adică entitatea legală care comercializează respectivele bunuri și servicii promovate.

Ne rezervăm dreptul, la rândul nostru, să stopăm campaniile care încalcă standardele platformelor pe care funcționează, legi sau standarde etice și morale atunci când identificăm aceste aspecte.

Conținut

Utilizatorii pot trimite, distribui sau afișa conținut prin intermediul serviciilor noastre. Utilizatorii își păstrează drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală pe care le au în conținut.

Drepturile agenției

Agenția de publicitate își rezervă dreptul de a modifica sau termina Serviciul pentru orice motiv, fără notificare prealabilă, fără răspundere față de beneficiar sau orice terță parte. De asemenea, agenția își rezervă dreptul de a refuza serviciul oricui, pentru orice motiv, la orice moment, în conformitate cu legislația în vigoare.

Confidențialitate

Politica de Confidențialitate a 24D Agency explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale când utilizatorii utilizează serviciile noastre. Prin utilizarea serviciilor, utilizatorii sunt de acord cu colectarea și utilizarea acestor informații, conform cu Politica de Confidențialitate.
Garanții și Responsabilitate Serviciile sunt furnizate “așa cum sunt”. 24D Agency nu oferă nicio garanție sau condiție în ceea ce privește exactitatea, timpul, performanța, completitudinea sau adecvarea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe serviciile pentru orice scop anume.

Legislație Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții vor fi guvernate și interpretate conform legislației Române și Europene în vigoare, iar utilizatorii se supun jurisdicției exclusive a curților cu competențe.

Politica de Confidențialitate

Colectarea Informațiilor

Colectăm informații personale atunci când utilizatorii se înscriu la serviciile noastre, când folosesc produsele sau serviciile noastre sau când vizitează paginile deținute de clienții beneficiari ai campaniilor noastre.

Informațiile colectate sunt predate mai departe beneficiarului campaniei, acesta asumându-și înreaga responsabilitate pentru modalitatea de stocare și procesare a datelor precum și privind respectarea prevederilor GDPR.

Colectarea informațiilor de către noi are un caracter temporar, până în momentul predării acestora către beneficiarul campaniei. Dacă se utilozează instrumente de marketing convenționale (precum platforma facebook, siteul clientului, mesagerie whatsapp etc), în acest caz nu va fi necesară stocarea datelor de către noi și nici accesul la aceste informații. Accesul la informațiile de contact se va realiza direc la beneficiarul campaniei.

Utilizarea Informațiilor

Informațiile personale colectate vor fi utilizate pentru a personaliza conținutul pe care îl vedeți, pentru a îndeplini cererile dvs. pentru anumite produse și servicii și pentru a informa utilizatorii despre oferte speciale și noi produse.

Utilizarea imaginilor se va realiza în virtutea scopului pentru care beneficiarul campaniilor colectează aceste informații (ex. pentru a contacta potențiali clienți în vederea furnizării de oferte).

Divulgarea Informațiilor

Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile personale ale utilizatorilor către terțe părți decât dacă avem permisiunea utilizatorului sau suntem obligați de lege să facem acest lucru.

Securitatea Informațiilor

Ne angajăm să asigurăm securitatea informațiilor dvs. personale atâta timp cât sunt stocate în propriile medii. Pentru a preveni accesul sau divulgarea neautorizată, am pus în aplicare proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și securiza informațiile pe care le colectăm online.

În cea mai mare parte a situațiilor, măsurile de securitate se vor asigura la beneficiarul campaniilor.