Maintenance

Pachete mentenanta site web

[supsystic-price-table id=8]
Mentenanță Proactivă

● Monitorizare automată a site-ului la fiecare 60 minute pentru a verifica dacă este online și funcțional. Nu necesită acces direct la site.

● Mentenanță de Gardă privind activitatea suspicioasă și malicioasă de pe site. Ne vom asigura că nu apar atacuri cibernetice greu-detectabile precum SEO hacks, redirecționări de trafic, captare de date sensibile sau reclame și backlinkuri ascunse.

● Antivirus activ Blocare atacuri brute force pe formularul de login, instalare filtru anti spam, blocare trafic suspicios, blocare upload suspect de fișiere, blocare trafic de la roboți ce generează peste 30 de accesări pe minut pe pagină.

● Backup local al site-ului și a bazei de date. Atunci când există modificări importante ale site-ului. Backup-ul va fi trimis beneficiarului. Prestatorul păstrează numai ultimul backup.

● Actualizarea modulelor, template-ului, WP core. Ne vom asigura că site-ul își păstrează funcționalitățile și că nu apar erori. Reactivăm modulele inactivate (uneori, modulele se inactivează dacă nu sunt actualizate).

● Vom verifica periodic noi oportunități de SEO sau de marketing pentru creșterea traficului. Vă informăm cu privire la cele mai performante cuvinte cheie pentru care ar trebui să acordați o atenție sporită în generarea de conținut. Voi identifica tendințe din piață și acțiuni ale clienților.

● Scanare lunară de viruși.

● Indentificarea periodică a problemelor site-ului (SEO, loading speed, user experience, securitate) pentru a le propune spre remediere, iar dacă apar propuneri mai complexe, se vor furniza informații privind un timing și costuri de intervenție. Se vor furniza câte 2 indicații privind rezolvări din fiecare categorie (SEO, loading speed, UX, securitate) și se va oferi consultanță pentru acestea.

● Verificare manuală a bazei de date pentru a verifica dacă există aplicate încercări sau injecții SQL reușite.Mentenanță Gardă

website-maintenance-services

● Monitorizare automată a site-ului la fiecare 12 ore pentru a verifica dacă este online și funcțional. Nu necesită acces direct la
site.

● Antivirus activ. Blocare atacuri brute force pe formularul de login, instalare filtru anti spam, blocare trafic suspicios, blocare upload suspect de fișiere, blocare trafic de la roboți ce generează peste 30 de accesări pe minut pe pagină

● Mentenanță de Gardă privind activitatea suspicioasă și malicioasă de pe site. Ne vom asigura că nu apar atacuri cibernetice greu-detectabile precum SEO hacks, redirecționări de trafic, captare de date sensibile sau reclame și backlinkuri ascunse.

● Backup local al site-ului și a bazei de date. Atunci când există modificări importante ale site-ului. Backup-ul va fi trimis beneficiarului. Prestatorul nu păstrează backup-ul decât contra-cost.

● Update de securitate pluginuri wordpress care nu au potențial de risc privind alterarea funcționalității siteului.

● Vom verifica periodic noi oportunități de SEO sau de marketing pentru creșterea traficului analizând competiția.

● Scanare lunară de viruși

● Indentificarea periodică a problemelor site-ului (SEO, loading speed, user experience, securitate) pentru a le propune spre
remediere, iar dacă apar propuneri mai complexe, se vor furniza informații privind un timing și costuri de intervenție. Se vor furniza câte 1 indicație privind rezolvări din fiecare categorie (SEO, loading speed, UX, securitate) și se va oferi consultanță pentru acestea.

● Verificare manuală a bazei de date pentru a verifica dacă există aplicate încercări sau injecții SQL reușite

Formular de contact